söndag 17 oktober 2010

Snart...

Wow... tiden springer verkligen iväg. Med två småtroll här hemma är det svårt att bara sitta ner och blogga - svårt att göra nåt överhuvudtaget! Jag börjar så smått inse att julen är inte så långt borta. Över halva oktober har ju passerat i ett nafs... Hjälp! Måste printa ut en planeringslista som jag fann på FiraJul så jag kan skriva ner och komma ihåg allt jag måste göra!

Det stora varuhuset Myer har kommit ut med sina juldekorationer, men i övrigt så är det inget juligt över shoppingcenter eller andra ställen. Inte ens IKEA har fått fram julsakerna... Julgodis, pepparkakor och julmust har ju ialla fall dykt upp på hyllorna. Resten av julsortimentet kommer om en vecka eller så. Förra året var IKEA-julgrejorna ute i affären i slutet på september. Tog ett gäng bilder på årets julhandel på Myer, men bilderna är fortfarande i mobilen så de får jag visa en annan dag - en massa smått o gott ögongodis♥

Ha en underbar söndag!! Kram från Australien♥

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Angående julplanering så rekommenderar jag den här boken, som min kompis skickat till min från Australien; http://www.kikki-k.com/shop/product/christmas-notes-1/
  Jag hoppas att den kommer på posten imorgon eller så, längtar efter att börja planera!

  SvaraRadera
 2. Tack! Ja, det blir säkert en fantastiskt jul ändå, det är ju jul! :) Och vi firar jul med min bror helgen innan istället. Men jag lider verkligen med dig som har din familj så långt bort! Förstår att du saknar dem och en vit jul.
  Hur är det egentligen att fira jul i värmen? Har så svårt att föreställa mig. :)

  SvaraRadera
 3. Jag måste verkligen också börja planera! En sån där lista kanske inte är så dum:)

  Kramar Luva

  SvaraRadera
 4. Sv: Tur att det finns IKEA! :)
  Det låter som att du har en bra plan för hur du kan fira jul på bästa sätt, trots det ojuliga vädret! :) Du får dra på AC:n lite extra kallt så att du kan ta på dig ett par raggsockor för stämningens skull haha. :)

  SvaraRadera