onsdag 14 november 2012

Julbord med annorlunda tvist!

För alla er som bor i Stockholm eller vill besöka huvudstaden under jul så kan jag rekommendera ett bra ställe, BallBreaker. De erbjuder traditionellt julbord, men skillnaden ligger i aktiviteterna före eller efter maten - en helkväll med både mat och roliga grejor att hitta på. Utbudet är enormt och det finns nåt för alla! Perfekt för familjen, vännerna, eller varför inte hela företaget?

Välj bland 3-kamp/5-kamp med din grupp, eller kanske relaxavdelningen passar bättre? Andra aktiviteter är  att köra bil i racingsimulator eller spela biljard. Personalen på BallBreakers kan även skräddarsy ett program som passar just er grupp, ifall paketlösningarna inte faller er i smaken. Hur coolt som helst! Deras uppgift är att se till att ni har en underbar helkväll med julmat och aktiviteter.

Apropå julmaten... På BallBreaker serveras förstklassig traditionellt julbord. I en avslappnad miljö kan man sitta och njuta av julens alla smaker. Det finns två resturanger, en på Gärdet och en på Kungsholmen. Båda BallBreaker erbjuder julmat och det unika konceptet med aktiviteter före eller efter maten!

Om man inte känner för några aktiviteter utan bara vill mumsa i sig god julmat finns även det alternativet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar