lördag 19 december 2009

Julgran


Vackra röda kulor o dekorationer pryder vår gran. När jag bodde i Sverige hade jag blå- och silverfärgat julpynt hängandes i min vita gran. Det var också väldigt fint, men nu på senare år är det rött och vitt som gäller... och traditionella rödvita tyger, både randigt och rutigt. Mysigt!
Vad har ni för favoritfärg?

4 kommentarer:

 1. I år är faktiskt min gran svart och guldig. Har några guldiga kulor några m båda och massa svarta sen massa guldglitter. Det blev bra med det svarta, trodde jag aldrig=) Brukar byta tema vart år och vissa år, tar vi o blandar hej vilt=)

  SvaraRadera
 2. Låter väldigt fint och exklusivt med svart och guld!

  SvaraRadera
 3. Fick jag välja helt själv hade jag önskat en Karl-Bertil Jonsson gran i år. Mindre pynt flaggor och sånt jag minns att gammelmormor hade i sin gran. Men vi är ju fyra så det kommer att bli bling-bling a la Disney så ingen ser färgen på granen, men guld kommer att dominera. Ska skaffa en egen gran till nästa år tror jag : D

  SvaraRadera
 4. Min Mormor hade också flaggor i sin gran. Det var fint! Vi har fyra granar i vår ägo, en vit, en grön med kottar, en grön och en stor bordsgran... Har bara den vita framme i år. Min första jul i Aus (2001) hade vi två granar pyntade... En gran var! ;-)

  SvaraRadera