lördag 24 december 2016

Julförberedelser

Igår var det fullt ös i köket.
Himmel, vad jag jag jobbade och förberedde inför julen.

Julskinkan är klar 
- och smakade underbart gott på en skiva hemgjort vörtbröd!


My kitchen was a busy kitchen yesterday!
Jeez, I worked really hard preparing for Christmas.

The ham is ready 
- and tasted lovely on a piece of homemade wort bread


* * *


Gjorde kalvsylta.

Kalvsylta är ett måste på mitt julbord, 
tillsammans med den inlagda sillen som jag fixade häromdagen

Preparation for jellied veal.

I just love jellied veal.
it's a must at Christmas,
alongside my pickled herring,
which I made the other day.



En kvällsbild från vardagsrummet 
- skönt att städa bort och ha det städat i fem sekunder... ☺

An evening pic from our lounge room 
- nice to have it a bit tidy for about five secs... ☺

GOD JUL - MERRY CHRISTMAS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar