måndag 19 oktober 2009

6 veckor till Advent ♥

Tänk att det bara är 6 veckor till Första Advent... ♥Det dröjer inte länge innan adventsljusstakar och stjärnor pryder våra fönster. Här är det ju inte så vanligt med såna traditioner, men tack vare oss invandrare och IKEAs influenser kan man se en o annan ljusstake/stjärna här och där.


Här är det mer tradition att dekorera husen med diverse ljusslingor och andra dekorationer. Kommunerna brukar alltid anordna årliga tävlingar i de olika förorterna så man åker omkring och kollar in olika områden. En del tar tävlingarna så seriöst att de börjar förbereda 3-6 månader innan det är dags!6 kommentarer:

 1. Morning ! Det är så myspysigt att titta in hos Dig, tror jag i dag skall kolla att mina adventstakar är ok, här i Göteborg är det i dag grått o trist o vad är då bättre än att kolla just litet småting inför våran fina högtid Advent. Jag vet inte om du har varit inne på min dotters blogg, den är litet fin ditt o datt, hon skulle säkert bli glad, en göteborgare som flyttade till kärleken i Ullared. Ja du gav dig iväg litet längre. Tänk när jag var barn så var just Australien bara något sååååå långt borta. Tack för din fina blogg som ger så mycket JUL +++++ Kram o allt gott för denna veckan o framtiden www.mittlivifare.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Hallå hallå,
  Kul att du tittade in igen!
  Det var en mysig blogg som din dotter har - där lär jag titta in igen :-) Ha en underbar dag även om det är lite grått o trist. Här har det varit sol och lite växlande molnighet samt +25°

  SvaraRadera
 3. Åhhh! Jaaa det är inte långt kvar nu.....

  Hehe sånadär utsmyckn ingar på husen är lite fööör mycket enligt min smak.. ;)

  SvaraRadera
 4. Hej Elin,
  Jag håller helt med... ;-)

  SvaraRadera
 5. Å for en koselig blogg du har her.. La meg til som følger jeg! :) Bare 6 uker igjen til advent - Å SÅ JEG GLEDER MEG!!!
  Håper du får en fantastisk helg..
  Klem fra Norge

  SvaraRadera
 6. Kul att du tittade in från Norge!
  Trevlig helg önskar jag dig... Kom gärna tillbaka! Kram

  SvaraRadera